Snad ty sliny budou sladké nejen pro mne, a poskytnou třeba lehký úsměv na tváři, či malou inspiraci i někomu dalšímu. Prozatím bych to viděla na receptovo/tvořivý blog a uvidíme, kampak se nám to zvrtne.
Jako první článek bych ráda zhodnotila své poslední knihoúlovky.
Tak tyhle tři nové krasavice mám doma. |
Kuchařku ze Svatojánu jsem si pořídila hned, jakmile vyšla, neboť ji už dlouho sleduju na facebooku a její recepty jsou super a fotky krásné. Recepty jsou vege i vegan, využívající obyčejné suroviny a skvěle pracují se zeleninou a bylinkami. Trochu mne zklamalo grafické zpracování i zpracování samotné knížky. Listy jsou z lesklého křídového papíru a tisk docela prosvítá. Je přehledná a dobře se v ní listuje.
Kuchařka ze Svatojánu |
Deník Dity P. snad ani nemusím nijak sáhodlouze představovat, ten snad znají všichni. Dlouho jsem odolávala a nakonec jsem si o ni napsala Ježíškovi. A musím říct že ze všech třech je nejkrásnější a i když mi ze začátku vadil větší formát, teď si užívám těch obrovských krásných fotek. Knížka je kvalitně svázaná, takže nalistuju recept, položím na stůl a nemusím shánět těžítko, aby se mi nepřetáčely strany. Nu, co dodat, skvělé zpracování, skvělé recepty. Trošku horší orientace kvůli deníkovým kapitolám, ale díky seriálovému zpracování už si pamatuju v jaké kapitole co hledat.
Deník Dity P. |
Už se těším až něco z toho uvaříš tady :)
OdpovědětVymazatJoo, já též, hovězí po burgundsku podle Dity P. je teď náš hit :)
VymazatAž budeš kuchtit ty dobroty, klidně můžeš využít naši kuchyni a hned se hlásím jako dobrovolný ochutnávač! :-)
OdpovědětVymazatA tak vlastně... Můžem uspořádat nějakou vařící sešlost, k nám do kuchyně se nevejdem, ale u vás by to šlo :)
Vymazat